star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dabas

  • 266 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Dabas

  • 266 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dabas

  • 266m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

DABAS központi részén eladó 266 nm-es ingatlan, amely jelenleg irodaként üzemel, a tulajdoni lap szerint lakóház .Az épülethez tartozik még 28 nm pince, és 42.2 nm gazdasági épület. A telek területe 1621 nm. Minden közművel rendelkezik. Az épület hagyományos építési móddal épült, tornácos kivitelezésű. Az épület nagyon jó állapotú, az évek során több felújítás is történt, rendszeresen karbantartott. A főépület helységei: 2 iroda, 2 tanterem, tárgyaló, konyha,folyosó,mosdó- wc, tornác. Kellemes hangulatú az épület, és szépen rendezett, nagy udvara va, több gépjármű tud itt parkolni.


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5833330


Az általad megtekintett eladó dabasi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 266 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 187 594 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 73%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyi Zsuzsa referens a Nagy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5833330. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.