Kiadó iroda Debrecen

  • 1 378 m²

    alapterület

Ár:

2,7 ezer Ft

Kiadó iroda Debrecen

  • 1 378 m² alapterület

  • Kiadó iroda Debrecen

  • 1 378m²


Ár:

2 700 Ft

Építés éve
1935
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
nincs megadva
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

Az irodák, illetve a helyiségek bérleti díja 2 700 Ft/hó/m2 + áfa, az üzemeltetési költség 1 500 Ft/hó/m2 + áfa. Az üzemeltetési költség tartalmazza az irodák megközelítéséhez szükséges folyosók, az udvar takarítását, az épülettel kapcsolatos minden fenntartási költséget, továbbá az internet használatát és a közüzemi díjakat is, nem tartalmazza azonban az irodák belső takarítását, a telefon használatának, valamint az ingatlanon belül található parkolók használatának díját.

Kiadó irodák: jelenleg nincs üres, kiadó irodánk.
Üzlethelység:a földszinten 1-es jelzésű az alaprajzon kiadó a belső udvarban

Parkolási lehetőség:

Parkolásra az irodaház udvarán, továbbá a szomszédos Piac u. 79. sz. alatti ingatlannal közös udvaron van lehetőség. Bérlőink az irodaház udvarán 20 000 Ft/hó+áfa, míg a szomszédos ingatlanon lévő parkolóban 8 000 Ft/hó+áfa díjért válthatnak meg parkolóhelyeket. Bérlőinkhez érkezők 200 Ft/óra díjért parkolhatnak.


Elhelyezkedés

Debrecen, belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5439689


Debrecen - OTP Ingatlanpont Iroda

Debrecen - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5439689

Debrecen - OTP Ingatlanpont Iroda

Debrecen - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 378 m². További jellemzői: az építés éve 1935, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Az iroda bérleti díja 2,7 ezer Ft, négyzetméter ára 2 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss János referens a Debrecen - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5439689. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.