Eladó ház Debrecen, Vargakert

 • 125 m²

  alapterület
 • 5

  szoba
 • 360 m²

  telek

Ár:

75 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Vargakert 1. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 2. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 3. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 4. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 5. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 6. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 7. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 8. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 9. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 10. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 11. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 12. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 13. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 14. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 15. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 16. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 17. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 18. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 19. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 20. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 21. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 22. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 23. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 24. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 25. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 26. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 27. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 28. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 29. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 30. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 31. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 32. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 33. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 34. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 35. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 36. kép Eladó ház Debrecen, Vargakert 37. kép

Eladó ház Debrecen, Vargakert

 • 125 m² alapterület
 • 5 szoba
 • 360 m² telek

 • Eladó ház Debrecen, Vargakert

 • 125m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Szintek
2
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Kizárólag irodánk kínálatában: Debrecenben, a belvárosi nyüzsgéstől 2 percre, de mégis csendes kis utcában, a Vargakertben eladó egy 2012-ben épült, 2 generáció együttélésére tervezett, de teljesen külön bejáratú, külön mérőórákkal felszerelt, két lakóegységből álló családi ház első, 125 m2-es, nappali-amerikai konyha+4 szobás háza. A két házat egy garázs kapcsolja össze, az utcai kerítés, az ingatlanok gépkocsival történő megközelítése, a garázsok és a lakóegységek bejárata is teljesen elkülönül. Az utcai részre eső ház két szintes, 125 m2, nappali-amerikai konyha+ 4 szobás, amiből kettő fél szobának minősül. A földszinten egy dolgozószoba és egy zuhanyzó kapott helyet a konyha-étkező-nappali mellett, valamint egy különálló WC. A konyhabútor gépesített, az állapota teljesen újszerű, mert szinte használaton kívül van. A konyhából nyílik még egy kamra is. A nyílászárók Rehau 6 légkamrás műanyag nyílászárók, a bejárati ajtó műanyag biztonsági ajtó. Az ingatlanba inverteres Daikin és Samsung klímák kerültek beépítésre, a kerámiával burkolt helyiségekben padlófűtés, a többi helyiségben radiátor gondoskodik a fűtésről. A házhoz tartozik egy fűtött garázs, amiből közvetlenül az ingatlan előterébe lehet bejutni és egy fedett terasz is. Az udvarba további 3 gépkocsival be lehet állni.
A két ingatlan egyszerre épült, ugyanazzal a műszaki tartalommal, de határozottan azzal a szándékkal, hogy szükség esetén teljesen külön élhető két házként funkcionálhasson, ezért igény szerint kialakítható a kisebb házból iroda, orvosi rendelő, cégközpont, mivel az összes mérőóra külön van, az ingatlanokat külön bejáraton lehet megközelíteni, az utcafronti kerítéstől kiindulva. A lakóegységek elválasztására szolgáló kerítések beton alapra megépültek, két kerítés kapu  beépítésével teljesen szeparálhatók. Fentiekből fakadóan az ingatlanok külön-külön is teljesen használhatók, garázs összekötésével épült ikerházas beépítésnek megfelelően. A két lakóegység első sorban egyben eladó, de abban az esetben, amennyiben a nagyobb házra külön ajánlat érkezik és nem kellene a kisebb, azt később is értékesítik külön, viszont a kisebb ház külön csak akkor lesz eladó, ha a nagyobbat már megvették, fordított sorrendben nem kerül értékesítésre! A házak 8 cm vastag Rockwool kőzetgyapot szigetelést kaptak, nemes vakolat fedéssel, dísztégla lábazati borítással, ebből fakadóan minimális a fűtésköltség és nincs penészesedés. A közelben iskolák, óvodák, üzletek, orvosi rendelők megtalálhatók, de a belváros tényleg 2 percre van gépkocsival, ami tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. 
Ezúton is felhívjuk tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy irodánk közvetítői díját a vételár nem tartalmazza, azt a vevő fizeti. Kérdéseivel keressenek minket telefonon, vagy keressék fel honlapunkat, ahol részletes tájékoztatást kaphatnak. Tisztelettel kérjük vevő jelöltjeinket, hogy amennyiben a fényképek alapján felismerik az ingatlant, akkor se csengessenek be, mert a tulajdonosok kifejezett kérése, hogy megtekintést kizárólag előre egyeztetett időpontban szeretnének, irodánk ingatlanközvetítő kollégájának segítségével. Megértésüket köszönjük!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Debrecen, Vargakert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5788571


+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5788571


Az általad megtekintett eladó Debrecen, vargakerti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Eitler Péter hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5788571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.