star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Ispotály

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Ispotály

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Ispotály

  • 64m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Debrecenben, az Ispotály utcai lakóparkban van eladó 64 nm-es nappali + 2 lakószobás lakás. Tavalyi építésű, négyemeletes, tégla falazatú, liftes társasházban találhatók. A nappali „amerikai” típusú, a konyhával és az étkezővel egy légtérben van. Választhat lakást földszinttől a 4. emeletig. Mindegyik rendelkezik loggiával, vagy a földszinti esetén saját zöldterülettel (+ 2 M Ft).
Fűtés lépcsőházankénti kazánnal történik, a fogyasztást lakásonkénti hőmennyiség mérővel állapítják meg. Parkolás: teremgarázsban, vagy az utcán.
Jó a közlekedés, hiszen buszmegálló található a közelben, további busz-, villamos-, troli megálló gyalog 10 percre Nagyállomásnál.
Irányár: 69.9 m Ft.


Elhelyezkedés

Debrecen, Ispotály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6233380


+36 20

Ingatlannet kód: NET6233380


Az általad megtekintett eladó Debrecen, ispotályi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 092 188 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ingatlan-Pont Bt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6233380. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Ispotály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.