star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Nyulas

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

73,6 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Nyulas

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Nyulas

  • 60m²


Ár:

73 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Agrár egyetem közelében jövő évi átadással modern, energetikailag kiváló 9 lakásos társasház épül, tárolókkal, garázsokkal!!

A földszinten 4 db. kertkapcsolatos lakás, 55 és 38 m2 alapterülettel, nappali + 1 szobával és saját kerttel, az emeleten 3 db. 60 m2-s nappali+ 2 szobás lakás, erkéllyel, és a 2. emeleten 2 penthouses lakás .
Liftes ház készül, egyedi cirkó fűtés ( padló fűtéssel), 3 rtg. műanyag nyílászárókkal, 32 A-s hálózattal.
Burkolatok, szaniterek a felkínált lehetőségekből választhatóak, vagy egyedi igény is érvényesíthető különbözet fizetéssel.
Részletes ismertetés személyesen!
Várom hívását! A hirdetésben feltüntetett ár egy 1. emeleti lakás ára tároló és garázs nélkül!
Tóth Erika


Elhelyezkedés

Debrecen, Nyulas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6483848


+36 30

Ingatlannet kód: NET6483848


Az általad megtekintett eladó Debrecen, nyulasi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 73,6 millió Ft, négyzetméter ára 1 226 667 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Erika referens az Ingatlan-Pont Bt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483848. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Nyulas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.