star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Dombóvár

  • 550 m²

    alapterület
  • 1 766 m²

    telek

Bérleti díj:

640 ezer Ft

Kiadó üzleti Dombóvár

  • 550 m² alapterület
  • 1 766 m² telek

  • Kiadó üzleti Dombóvár

  • 550m²


Ár:

640 000 Ft

Az ingatlanról:

DOMBÓVÁR BELTRÜLETÉN, IPARI-KERESKEDELMI ÖVEZETBEN, FREKVENTÁLT HELYEN, A 61.SZ. FŐ ÚT MELLETT KÍNÁLUNK KIADÁSRA KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ INGATLANT. 
AZ ÉPÜLET KÖNNYŰSZERKEZETES, AZ UTCA FRONT FELÉ NAGY PORTÁLOKKAL, JÓL HASZNOSÍTHATÓ REKLÁM FELÜLETEKKEL. A FŐ ÚTRA NÉZŐ, NAGY ÜVEGFELÜLETEKKEL RENDELKEZŐ  KB. 80 NM ALAPTERÜLETŰ ÉPÜLET RÉSZ BEJÁRATA EGY 50 NM-ES VILÁGOS HELYISÉGBE NYÍLIK, AMI ELADÓ TÉRNEK, ÜGYFÉLFOGADÓNAK KIVÁLÓ. EZEN KÍVÜL MÉG KÉT KISEBB IRODA ÉS A SZOCIÁLIS RÉSZ, MOSDÓK, TEAKONYHA TARTOZIK IDE. AZ ÉPÜLET EZEN RÉSZE FŰTÉSSEL ELLÁTOTT.
AZ ÉPÜLET FOLYTATÁSÁBAN 2 RÉSZRE OSZTOTT, ÖSSZESEN 430 NM ALAPTERÜLETŰ CSARNOK TALÁLHATÓ, MELY AZ UDVAR FELŐL TEHERGÉPKOCSIVAL MEGKÖZELÍTHETŐ. 
A TELEK 1.766 NM, A TELKEN BELÜL AZ ÉPÜLET MELLETT SZÉLES TÉR VAN ÉS A TELEK HÁTSÓ VÉGE SZINTÉN UTCÁRA NYÍLIK, ÍGY AKÁR KAMIONNAL IS KÉNYELMESEN MEGOLDHATÓ AZ ÁRUSZÁLLÍTÁS ÉS RAKODÁS. 
MAGA A TELEPÜLÉS HÁROM MEGYE, TOLNA, BARANYA ÉS SOMOGY TALÁLKOZÁSÁNÁL HELYEZKEDIK EL, ÓRIÁS ÁTMENŐ FORGALOMMAL. KIVÁLÓ LEHETŐSÉG, SZÁMTALAN HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGGEL.
AZ INGATLAN HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ. BÉRLETI DÍJ: 500.000,-FT/HÓ + REZSI
KAUCIÓ SZÜKSÉGES
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS A MEGTEKINTÉS ÜGYÉBEN HÍVJA A +36 30 6360 160 TELEFONSZÁMOT!


Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6240985


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6240985

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 550 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 766 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 640 ezer Ft, négyzetméter ára 1 164 Ft. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6240985. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.