Eladó ház Domony

 • 100 m²

  alapterület
 • 3

  szoba
 • 2 917 m²

  telek

Ár:

14,9 millió Ft

Eladó ház Domony 1. kép Eladó ház Domony 2. kép Eladó ház Domony 3. kép Eladó ház Domony 4. kép Eladó ház Domony 5. kép Eladó ház Domony 6. kép Eladó ház Domony 7. kép Eladó ház Domony 8. kép Eladó ház Domony 9. kép Eladó ház Domony 10. kép Eladó ház Domony 11. kép Eladó ház Domony 12. kép Eladó ház Domony 13. kép Eladó ház Domony 14. kép Eladó ház Domony 15. kép Eladó ház Domony 16. kép Eladó ház Domony 17. kép

Eladó ház Domony

 • 100 m² alapterület
 • 3 szoba
 • 2 917 m² telek

 • Eladó ház Domony

 • 100m²


Ár:

14 900 000 Ft

Építés éve
1944
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

A gyönyörű fekvésű Domony faluban eladó ez a csodálatos óriási telek, szeretett nagymama és nagyapa családi háza és vállalkozása. Jelenleg felújítandó állapotú, de szebb napokat megélt, többször tiszta udvar, rendes ház versenyt nyert. A telek majdnem 3000 nm, a nagyszülők itt jövedelmező gazdaságot üzemeltettek, amelyre a birtok jelenleg is teljes mértékben alkalmas. De akár csodálatos parkosított környezet is kialakítható belőle. A ház rendkívül erős alapozással, erős tégla falazattal rendelkezik, és tetőszerkezete is rendben van. A cserepek cseréje részben megtörtént. A gáz, víz, villany be van vezetve, és a fűtés gázkazános központi fűtéssel ki van alakítva. A ház belső tere felújítandó, és sajnos már évek óta nem lakott. A hirdetett alaprajzon felül tartozik még hozzá garázs, és két nagy tároló helység, melyek a házzal egy épületben vannak, ezért akár szobákká is alakíthatók a ház többi részével összenyitva. A ház alatt egy óriási száraz pince is található. Az ingatlan a falu központjához, buszmegállóhoz, iskolához stb. közel található, ugyanakkor telke jól szeparált, intimitást biztosít. Jöjjön el, és lássa meg a fantáziát ebben a remek ingatlanban, mely ráfordítással óriási értékké válhat!


Elhelyezkedés

Domony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5442184


+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5442184

Az Ön által megtekintett eladó domonyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 917 m². További jellemzői: az építés éve 1944. A családi ház ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 149 000 Ft, ami a domonyi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mészáros Ágnes referens a Penz András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5442184. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Domony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.