star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Domony

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 265 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Domony

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 265 m² telek

  • Eladó ház Domony

  • 115m²


Ár:

88 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-398
Domony-völgy leaszfaltozott utcájában hatalmas 1263 m2-es telken netto 115 m2 es modern stílusú nagy fedett terasszal ellátott új építésű napelemes családi ház eladó! Az Ősfás telek a végében patak csordogál, nagyon hangulatos! Telekkel szemben erdő ,jó a levegő! A híres Lázár lovaspark 400 méterre! M3 autópálya felhajtó 4 km. Csendes nyugodt festői környezet!
Nagyon kellemes környezetben lévő és megközelíthető jól kialakított ház kiválón alkalmas családok részére. Elszeparált kertrész.
Műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
A ház padlófűtéses rendszert kap, melyhez kombi átfolyós cirkó tartozik GÁZ vagy ELEKTROMOS kazán kivitel választható, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja. + 0 ft villamos energia igényű napelemes rendszer. A ház nappalija klimatizált.
Igény esetén hőszivattyú rendszer telepíthető, külön műszaki tartalom egyeztetése és ármegállapodás esetén.
A riasztó rendszer előkészítve kerül az ingatlanon belül. Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók.

A nagy múltú beruházó sok referenciával és folyamatban lévő építkezéssel rendelkezik!
Az ingatlan vásárlásánál CS.O.K igénybe vehető, kivitelelezői szerződéssel.
Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Domony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6186912


+36 30

Ingatlannet kód: NET6186912

Az általad megtekintett eladó domonyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 265 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 765 217 Ft, ami a domonyi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6186912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Domony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.