star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Domony

  • 1 263 m²

    alapterület

Vételár:

7,5 millió Ft

Eladó földterület Domony

  • 1 263 m² alapterület

  • Eladó földterület Domony

  • 1 263m²


Ár:

7 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Panorámás TELEK Eladó Domonvölgy- 2.horgásztó előtti kereszteződéstől balra, az Árvácska utcában.

A telek 1263nm. A mellette lévő, de külön 1262nm-es telekkel EGYÜTT ELADÓ, azonban a tulajdonos nyitott a külön értékesítésre is.

A környéken lakó-és nyaralóházak találhatóak. Gödöllőt elhagyva, balra kanyarodva a Lázár Lovasparktól kocsival 5 percre, a mediterrán hangulatú D-Beach Strandtól kb. 1 km-re található. A telket erdősáv szegélyezi, a villanyáram a telekhatárokon található. Jelenlegi besorolása: szántó.

Várom, megtisztelő hívását!

A GDN Hitel Centrum díjmentesen versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat!
Kérje hitelszakértőnk visszahívását. Ingatlan referensén keresztül kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 337484


Elhelyezkedés

Domony, Lázár Lovastanya szomszédsága


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6366527


+36 20

Ingatlannet kód: NET6366527

A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 263 m². A telek ára 7,5 millió Ft, négyzetméter ára 5 938 Ft. Az ingatlant Dánél Betti referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6366527. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Domony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.