star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dorog, Városközpont

  • 83 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Dorog, Városközpont

  • 83 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Dorog, Városközpont

  • 83m²


Ár:

39 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Dorog belvárosába egy nagyon jó állapotú 83m2-es 2 szobás ikerházat.Az elmúlt években történtek korszerűsítések az ingatlanba.A nyílászárók cseréje megtörtént és kondenzációs gázkazán lett beszerelve.Az ingatlanra jellemző a tágas terek és a nagy belmagasság.Így akár a szobák galériázhatóak.Az ingatlanhoz egy kis kert és garázs is tartozik.Közel van iskola,óvoda,üzletek,buszmegálló,vasútállomás.Minden infrastruktúra egy karnyújtásnyira található.Várom hívását a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Dorog, Városközpont


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6428031


+36 20

Ingatlannet kód: NET6428031


Az általad megtekintett eladó Dorog, városközponti ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 480 723 Ft. Az ingatlant Veress Lászlóné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6428031. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog, Városközpont ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.