star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Drégelypalánk

  • 2 650 m²

    alapterület
  • 16 378 m²

    telek

Vételár:

180 millió Ft

Eladó ipari Drégelypalánk

  • 2 650 m² alapterület
  • 16 378 m² telek

  • Eladó ipari Drégelypalánk

  • 2 650m²


Ár:

180 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Drégelypalánkon, a nemzetközi főútvonal mellett, 16378 m2-es területen kialakított, jó műszaki állapotú ipari komplexum eladó! A jelenleg is termelő tevékenységet folytató terület bekerített, éjszakai világítással ellátott, kamera és riasztórendszerrel, őrkutyákkal védett. Teljes közművekkel kialakított az ingatlan, a 3x70 amperes hálózata igény esetén többszörözhető. A telephely mellett tűzcsapok is ki lettek helyezve. Tűzbiztonsági okokból 50 m3-es földalatti víztartályt is telepítettek. A telepen portaépület és 3 ipari csarnok és park található. A főépület 1260 m2 alapterületű, műhelyek garázsok, esztétikus öltözők, mosdók, konyha, étkező és 80 m2-es irodahelyiségek kaptak helyet. A főépület fafödémes, pala tetőborítású, a beépíthető padlásterét felújították, betonból készült lépcsővel is kiegészítették. Az épület 3 oldalfala külső hőszigeteléssel ellátott. Az épület korszerű padló és radiátoros fűtése gázkazánról üzemel. a nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, műanyag alapanyagúak. A második épület 300 m2 alapterületű, a felújítása során új, holland lemeztető borítást kapott. A tetőszerkezete oldalfalai hőszigeteléssel kialakítottak. Ebben a csarnokban műhely, szociális blokkok és iroda helyiségek kerültek kialakításra. Korszerű gázcirkóról üzemel a központi fűtés, a nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, műanyag alapanyagúak. A harmadik épület 1010 m2-es. Raktározásra, vagy magas gépek elhelyezésére, üzemeltetésére kiválóan alkalmas, mivel az oldalfalainak magassága 4,5 méter, a gerincmagassága 7,1 méter. Az épületbe a víz, gáz villany be van vezetve. Mindegyik épület egymástól független fűtés és közműrendszerrel, mérőkkel van felszerelve, ami esetlegesen egyes csarnokok bérbeadása esetén előnyös lehet. A területen gondozott, pázsitfűvel, termő gyümölcsfákkal beültetett parkkal is rendelkezik. A parkban kemencével felszeret szaletli és történelmi emlékpark is ki lett alakítva. A Nógrád megyei település a szlovák határ közelében helyezkedik el. A hátrányos helyzetű megyékhez hasonlóan jelentős pénzforrások érhetők el pályázatok útján. A határátkelő jelentős nemzetközi teherforgalmat bonyolít le. Az ipari ingatlan céggel, termékgyártási joggal, gépekkel együtt és nélkül is megvásárolható! Irányár:
180.000.000.-Ft +ÁFA
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
Tel:06-30-2741-790


Elhelyezkedés

Drégelypalánk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET4731197


+36 30

Ingatlannet kód: NET4731197


Az ipari ingatlanról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 650 m², míg a hozzá tartozó teleké 16 378 m². Az ipari ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 67 925 Ft. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4731197. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Drégelypalánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.