Eladó földterület Dunaújváros

  • 9 353 m²

    telek

Ár:

73,88 millió Ft

Eladó földterület Dunaújváros 1. kép Eladó földterület Dunaújváros 2. kép Eladó földterület Dunaújváros 3. kép Eladó földterület Dunaújváros 4. kép Eladó földterület Dunaújváros 5. kép Eladó földterület Dunaújváros 6. kép

Eladó földterület Dunaújváros

  • 9 353 m² telek

  • Eladó földterület Dunaújváros


Ár:

73 889 000 Ft

Az ingatlanról:

A hazai vaskohászat és acélipar fellegvára, a szocialista tervgazdálkodás büszkesége, a múlt század második felének iparosítási lázában született Dunai Vasmű működésének fénykorában mintegy 8-10 ezer embernek biztosított munkát és biztos megélhetést. A Dunaferr Zrt. privatizációja, majd az azt követő gazdasági világválság – sok más hazai iparvállalathoz hasonlóan – a vasgyárat és az egzisztenciálisan szorosan hozzá kapcsolódó várost egyaránt rendkívül súlyosan érintette. A nagyvállalat azonban – ahogy már születése óta annyiszor – most is túljutott a krízises időszakon, s napjainkra ismét erősödni látszik.
Az elmúlt évtized nagyszabású fejlesztéseinek – kormányzati szinten – nem titkolt célkitűzése volt Dunaújváros, s ezzel az ország középső régióinak megújítása, ipari- és logisztikai központtá történő fejlesztése, a külföldi befektetői tőke bevonzása a magyar gazdaságba. A felépült M6. autópályának, Budapest közelségének, az új Pentele hídnak, a Duna folyam által kínált szállítási lehetőségeknek, valamint a város rendkívül kedvező földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően az elmúlt években újabb iparvállalatok (Hankook, Hamburger Hungária) üzemek kezdték meg áldásos tevékenységüket a városban, több ezer ember számára biztosítva ezzel munkát, s előre vetítve a város pozitív jövőképét.
Az ország szívében, a logisztikailag és infrastrukturálisan egyaránt kiváló adottságokkal rendelkező Dunaújvárosban eladásra kínálunk, egy belterületi, 9353 m2 alapterületű beépítetlen területet. A területet határoló közút burkolata alatt valamennyi közmű megtalálható, így az ingatlan közművesítése egyszerűen megoldható. A Kiskunságot a Dunántúllal összekötő új hídtól és az M6. autópályától mindössze néhány percnyire, az észak-déli, valamint a kelet-nyugati tranzitútvonalak találkozási pontjában elhelyezkedő terület hasznosításában szinte csak a képzelet szabhat határt. Kiváló lehetőséget kínálhat a legkülönfélébb épületek, szociális- és sportlétesítmények, bevásárlóközpontok, logisztikai központok, kamion terminálok, szállodák, vagy egyéb létesítmények felépítésére is.

Régi ár: 85,328 M.Ft. Új ár: 73,889 M.Ft.+Áfa

30/815-2529 vizler.jozsef@citycartel.hu

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Vezeték a telek előtt.
Vízellátás: Vízvezeték a telek előtt.
Csatornázás: Csatorna az utcában.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.


Elhelyezkedés

Dunaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET2977304


City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET2977304

City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 9 353 m². A telek ára 73,88 millió Ft, négyzetméter ára 7 900 Ft. Az ingatlant Vizler József referens a City Cartel, 12. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 2977304. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.