star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 55m²


Ár:

20 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1967
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Egyetemhez, városközponthoz egyaránt közel eladó jól alakítható tégla lakás.
Buszmegálló, boltok, iskola, ovi szinte néhány lépésnyire.
A lakás különleges elosztása miatt kedvelt a városlakók körében. Bár jelenleg átlagos állapotú, mindenki kedve szerint formálhatja. Két tágas szoba, étkező, külön fürdő, wc és konyha alkotja. Nagy erkélye sok lehetőséget kínál.
A nyílászárók közül a kisebb szoba ablakát cserélték műanyagra. A szobákban parketta van, a többi helyiség járólapos. A folyosón lévő nagy beépített szekrény kiváló pakolós.
Havi fenntartási költsége alacsony.
Részletekkel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bátran!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6361965


+36 20

Ingatlannet kód: NET6361965


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 20,5 millió Ft, négyzetméter ára 372 727 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6361965. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.