star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaalmás

  • 138 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 092 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Dunaalmás

  • 138 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 092 m² telek

  • Eladó ház Dunaalmás

  • 138m²


Ár:

99 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dunaalmáson egyedi kivitelű ingatlan eladó!

Komárom Esztergom megyében található egy igazán hangulatos, sok lehetőséget magában rejtő ingatlan, amihez tartozik egy páratlan növényekkel beültet udvar.
Az ingatlan eredeti épület része 1985-ben épült , de 2011-től bővítve lett, aminek kapcsán mára már elérte a a tulajdonos által megálmodott kialakítást.
Az épület stabil szerkezettel rendelkezik, ez annak köszönhető, hogy a jelenlegi tulajdonos az építkezésben szinte teljesen részt vett, aminek kapcsán biztosítva lett a megfelelő minőségű építőanyagok felhasználása.

Az eladó ingatlan rendelkezik a bővítéssel kapcsolatos tervekkel és részletes anyag felhasználással.
Az eladó ház idilli környezetben található meg, térségében erdőség, amelynek kapcsán megfelelő levegő minőség és a természetes közeg biztosítja az itt élők nyugalmát, biztonságát.

Az ingatlan adatai:
- Építési éve: 1985, Bővítés: 2011.
- Szerkezete: tégla
- Lakórész hasznos alapterülete: 137,31 Nm
- Az ingatlan bruttó alapterülete: 187,92 Nm
- Terasz: 19,74 Nm
- Pince: 54,1 Nm
- Ablakok: 5 kamrás, Süko Siena Noce fóliával ellátva kívül - belül.
- Fűtés: Kondenzációs gázkazán, radiátorokon keresztüli hőleadással
- A födém: Kerámia béléstesttel rendelkezik.
- Esővíz elvezető csatorna: Alumínium ( színezett ).
- Szigetelés: Az ingatlan részben szigetelt ( kb. 90 % ) 10 cm-es grafitos hungarocellel.
- Belső állapot: az ingatlan belső burkoló elemeinek felhelyezése az új tulajdonos feladata lesz. ( az ingatlan vételára tartalmazza a tulajdonos által megvásárolt burkoló elemeket )
- Tető kivitele: Nyereg tető, előre kontyolt kialakítással.
- Tető héjazata ( Fedése ): antracit színű tető cserép

Ez az ingatlan mind befektetésnek, mind saját célra egyaránt megfelelő tud lenni.
Az ingatlan gyógyvízzel rendelkező településen van, aminek kapcsán a terület turisztikai szempontok figyelembevételével is feltörekvő tendenciát mutathat, aminek következtében az itt megtalálható ingatlanok árai emelkedhetnek.

Szeretne családjával egy biztonságos, kellemes környezetben élni?
Számít Önnek a természet közelsége, de a jó közlekedés is?
Akkor ez az Ön ingatlana!!
Hívjon minél gyorsabban, hogy megmutathassam és elsők között legyen aki ajánlatot tesz rá! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 337920


Elhelyezkedés

Dunaalmás, Egyedi kialakítású ingatlan eladó!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6372421


+36 70

Ingatlannet kód: NET6372421

Az általad megtekintett eladó dunaalmási (Egyedi kialakítású ingatlan eladó!) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 092 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 717 391 Ft, ami a dunaalmási átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Bálint referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6372421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.