star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaalmás

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 8 490 m²

    telek

Vételár:

54,5 millió Ft

Eladó ház Dunaalmás

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 8 490 m² telek

  • Eladó ház Dunaalmás

  • 120m²


Ár:

54 500 000 Ft

Építés éve
1923
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

100 éves nemesi birtok közvetlen Duna parttal.
Dunaalmás belterületén található birtok 4 helyrajziszámon szerepel, összesen 8490 nm -en. Található rajta udvar, előkert, kaszáló, 45 m széles Dunapart, és egy 100 éves nemesi lakóház ,hozzátartozó egykori cselédszállással.A masszív , 120 nm-s ház falazata tégla, födéme fa , gázon kívül összközműves. Fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. Egyéb fűtési alternatíva ként cserépkályha és kandalló is megtalálható az épületben. Tetőterében kialakított szoba felújítás után és a többi padlástér kialakításával egy külön lakrész alakítható ki. Az épület alatt található egy stabíil pince ami bor és terménytárolására alkalmas. Szebb napokat látott ólak felújítás után és a terület részét képező kert, kaszáló lehetőséget teremt az önellátó gazdálkodásra.A birtok ékköve a közvetlen Dunapart! A víz szerelmesei igazi paradicsomra lelnek itt, horgászatra, kajakozásra vagy csak a parton való pihenésre. Szakhatóságok által jóváhagyott saját stég is kialakítható.Az ingatlantól 500 m-re üzemelő kompkikötő , a ház előtt épülő Eurovelo 6 kerékpárút.....mind-mind lehetőséget teremt egy kitünő üzleti vállalkozásnak.Az épület felújításra szorul, ódon falai közt sétálva érezhetjük az elmúlt korok történéseit, így Ön dönti el, hogy eredeti állapotára visszaállítja vagy egy teljesen új funkcióval tölti meg!
Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget az életében! Várjuk Önt, hogy bebarangolhassa ezt a természeti kincset és érezze a varázslatot, amit csak egy ilyen hely kínálhat.
Érd: Polhammer Angéla 20/267-9054
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Referencia szám: HZ033426


Elhelyezkedés

Dunaalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6434220


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6434220

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunaalmási családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 490 m². További jellemzői: az építés éve 1923, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 54,5 millió Ft, négyzetméter ára 454 167 Ft, ami a dunaalmási átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Polhammer Angéla referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6434220. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.