Eladó földterület Dunaföldvár

  • 1 050 m²

    telek

Ár:

6,5 millió Ft

Eladó földterület Dunaföldvár 1. kép Eladó földterület Dunaföldvár 2. kép Eladó földterület Dunaföldvár 3. kép Eladó földterület Dunaföldvár 4. kép

Eladó földterület Dunaföldvár

  • 1 050 m² telek

  • Eladó földterület Dunaföldvár


Ár:

6 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Csodálatosan szép városi panorámával rendelkező építési telket kínálunk eladásra Dunaföldváron. A hangulatos Duna-parti kisváros közkedvelt Öreghegyén, közművesített, kialakulóban lévő utcában elterülő, 1.050 nm-es telek valamennyi paramétere megfelel építésügyi jogszabályoknak, így új lakóingatlan építésére kiválóan alkalmas. Az igényektől függően a terület növelésére, illetve csökkentésére is adott a lehetőség.

 

Irányár: 6,5 M.Ft.   

 

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   

 

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

 

30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Vezeték a telek előtt.
Vízellátás: Vízvezeték a telek előtt.
Csatornázás: Csatorna az utcában.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.


Elhelyezkedés

Dunaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5032434


City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5032434

City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 050 m². A telek ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 6 190 Ft. Az ingatlant Vizler József referens a City Cartel, 12. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5032434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.