star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunafalva

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 937 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó ház Dunafalva

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 937 m² telek

  • Eladó ház Dunafalva

  • 88m²


Ár:

12 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Dunafalván a Dunához közel, a falu központjában jó állapotú lakóház eladó. A horgászás, a vízi sportok kedvelőinek a Duna közelsége kiváló lehetőséget biztosít.

Az épület falazata és tetőszerkezete kiváló állapotban van. A házban folyosó, konyha, kamra, három szoba, fürdő, WC található. A fűtés modern kondenzációs gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott.

Garázs, több melléképület is tartozik hozzá. Az ingatlan gazdálkodásra, állattartásra kiválóan alkalmas. Falusi CSOK-ra alkalmas!!!

Hívjon bizalommal, ha meg szeretné tekinteni az ingatlant!
Az ár alkuképes!!!


Elhelyezkedés

Dunafalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6452651


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6452651

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dunafalvi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 937 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 136 364 Ft, ami a dunafalvi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6452651. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunafalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.