star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Dunaföldvár

  • 988 m²

    telek

Vételár:

7,2 millió Ft

Eladó földterület Dunaföldvár

  • 988 m² telek

  • Eladó földterület Dunaföldvár


Ár:

7 200 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Dunaföldvár elején építési telek eladó.
Tóra néző kilátás, kellemes környezet, jó szomszédok.
A telek 988 m2, enyhén lejtős terület, 30% beépíthetőséggel rendelkezik.
A telken belül a villany, víz bevezetéshez a tervek rendelkezésre állnak, csatorna, gáz az utcában található. Ásott kút van, jó állapotú kitisztított, jelentős vízmennyiséggel rendelkezik. A telekhez tervezett 80 m2 hasznos alapterületű ház építészeti dokumentamai igény esetén megegyezés tárgyát képezi.
A telek két oldalról is megközelíthető, pincével rendelkezik, ami tárolásra kiváló lehetőség.
Hívjon bátran, ha felkeltettem érdeklődését!


Elhelyezkedés

Dunaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6404267


+36 20

Ingatlannet kód: NET6404267

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 988 m². A telek ára 7,2 millió Ft, négyzetméter ára 7 287 Ft, ami a dunaföldvári átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6404267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.