Eladó lakás Dunakeszi, Gyártelep

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Ár:

46,9 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi, Gyártelep

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi, Gyártelep

  • 100m²


Ár:

46 900 000 Ft

Építés éve
1995
Emelet
2.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁS LAKÁS UDVARI GÉPKOCSI-BEÁLLÓVAL ELADÓ CSAK NÁLUNK.
Dunakeszi kedvelt részén, csendes, zöldövezeti és biztonságos kertvárosi környezetben, Dunakeszi-Gyártelep vasútállomástól és rendőrkapitányságtól pár percre, gyér forgalmú utcában eladó egy 1995-ben épült, rendezett, jó anyagi helyzetben lévő társasház mindössze 8 lakásos lépcsőházában lévő, második emeleti (lift nincs) téglalakás gépkocsi-beállóval együtt. A belső kétszintes, duplakomfortos, keresztbe-szellőztethető ingatlan alsó szintjén egy étkezős nappali franciaerkéllyel, egy ablakos konyha, egy kádas fürdőszoba WC-vel, továbbá egy előszoba található. A felső, tetőtéri szinten található 3 különnyíló hálószoba (az egyikben gardrób) és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. Bruttó alapterülete 100 nm, a tulajdoni lapon 79,2 nm szerepel. Tehermentes. A belmagasság mindkét szinten 260 cm. A fűtésről és a meleg víz felmelegítéséről egy kondenzációs kazán gondoskodik, a közös költség 10.500 Ft havonta, a szemétszállítás negyedévente 2.900 Ft, az építményadó évente 19.000 Ft, vízóra van (gázátalány 9.900 Ft havonta 3 főre). Az ingatlan állapota átlagos, az épület kívülről hőszigetelt, a tetőn jó minőségű Bramac cserép található. A nappali és a két kisebb hálószoba klimatizált, a beltéri nyílászárók közül kettő új, az ablakok dupla üvegű műanyag nyílászárók szúnyoghálóval, a szobákban faparketta van, a fűtőtestek újak. További extrák: távirányítható kapu az udvari beállóba történő beálláshoz, közös zöld udvar. Akár nagyobb családnak is ideális. Rugalmas megtekintés előre egyeztetett időpontban akár hétvégén és ünnepnapokon is. Maszkban, gumikesztyűben és lábzsákban, a szükséges távolságot megtartva mutatjuk be kedves Ügyfeleinknek az ingatlant.

LIVING ROOM + 3 BEDROOM FLAT WITH YARD CAR PARK FOR SALE ONLY FROM US.
In a popular part of Dunakeszi, in a quiet, green and safe suburban environment, a few minutes from Dunakeszi-Gyártelep railway station and the Police Headquarters, in a low-traffic street, a brick flat with its own car parking slot is for sale on the second-floor of a condominium in good financial condition built in 1995 (in the condominium's staircase there are 8 apartments altogether). On the lower level of the inner two-storey, double-comfort, cross-ventilated property, there is a living room with a dining area and a French balcony, a kitchen with a window, a bathroom with a bathtub and a toilet, and a hall. Upstairs, on the attic level, there are 3 separate bedrooms (one with a wardrobe) and a bathroom with a shower and toilet. Its gross floor area is 100 sqm, the property deed shows 79.2 sqm. The property has no encumbrances. The ceiling height on both levels is 260 cm. Heating and hot water is provided by a condensing boiler, the common cost is 10,500 HUF per month, the garbage transport is 2,900 HUF per quarter year, the building tax is 19,000 HUF per year, there is a water meter (gas flat rate 9,900 HUF per month for 3 people). The condition of the property is average, the building is insulated from the outside, there is a good quality Bramac tile on the roof. The living room and the two smaller bedrooms are air conditioned, two of the indoor windows are new, the windows are double glazed plastic windows with mosquito nets, the rooms have wooden parquet, the radiators are new. Additional extras: remote-controlled gate for access to the courtyard parking space, common green courtyard. Ideal for even a larger family. Flexible viewing at pre-arranged times even on weekends and holidays. We show the property to our dear Clients wearing mask, rubber gloves and booties, while keeping the necessary distance.

客厅+ 3间卧室公寓,带院子停车场,仅可从我们购买。
在Dunakeszi的一个受欢迎的地区,在一个安静,绿色和安全的郊区环境中,距离Dunakeszi-Gyártelep火车站和警察总部只有几分钟的路程,在人流少的街道上,砖平有自己的停车位。 该公寓在财务状况良好的共管公寓的二楼(共管公寓楼梯里共有8套公寓,共管公寓是1995年建成的)。 在内部两层,双层舒适,交叉通风的物业的下层,设有带用餐区和法式阳台的客厅,带窗的厨房,带浴缸和卫生间的浴室以及 一个大厅。楼上,在阁楼上,有3间独立的卧室(一间带衣柜)和一间带淋浴和卫生间的浴室。总建筑面积为100平方米,物业契约显示为79.2平方米。该公寓无任何产权负担。两层的天花板高度均为260厘米。暖气和热水是由冷凝锅炉提供的,共同费用是每月10,500 HUF,垃圾运输费用是每季度2,900 HUF,建筑税是每年19,000 HUF,有一个水表(煤气统一费率9,900 HUF每月3人)。该物业的条件一般,建筑与外界是绝缘的,屋顶上有优质的Bramac瓷砖。客厅和两个较小的卧室均装有空调,两扇室内窗户是新的,窗户是装有蚊帐的双层玻璃塑料窗户,房间有木地板,暖气片是新的。附加功能:可通过遥控门进入庭院停车位,共同的绿色庭院。该公寓为一个大家庭也很理想。即使在周末和节假日,也可以在预先安排的时间灵活观看。我们戴着面具、橡胶手套和靴子,给我们亲爱的客户展示我们的财产,同时保持必要的距离。
房地产中介的名字: Arany Ágnes
这位房地产中介只会说匈牙利语和英语,但如果需要,中文译员也可以来进行翻译。


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Gyártelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5655941


+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5655941

Az általad megtekintett eladó Dunakeszi, gyártelepi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 469 000 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Arany Ágnes referens a Hanna Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5655941. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.