star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavarsány

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Dunavarsány

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Dunavarsány

  • 75m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
2014
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Dunavarsány-Kisvarsányban eladó egy 2014-ben épült 75 m2-es családi ház. Telek összközműves és fúrt kút is van. Tégla építésű ház Dry-Vit szigeteléssel, cserép fedéssel. Nagyon jó belső elosztással, amerikai konyhás, étkezős nappali, két hálószoba, kádas fürdő szoba, külön WC. Fűtés kombi gázcirkóval ami a meleg víz ellátást is biztosítja. Van még egy hangulatos kandalló is ami szintén befűti a házat. Műanyag nyílászárók lettek beépítve. Konyhabútor a vételárban. Világos kényelmes otthon. 20 m2-es fedett terasz és szépen karbantartott kert. Autóval az udvaron belül lehet parkolni. Közelben Orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, buszmegálló található. Budapest több irányból is megközelíthető és kb. 30 perc alatt elérhető.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Dunavarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6286001


+36 70

Ingatlannet kód: NET6286001

Az általad megtekintett eladó dunavarsányi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 065 333 Ft, ami a dunavarsányi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár József referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6286001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.