star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaújváros, Duna-part

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 660 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Dunaújváros, Duna-part

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 660 m² telek

  • Eladó ház Dunaújváros, Duna-part

  • 65m²


Ár:

55 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Dunaújváros egyik legszebb részén eladó minden igényt kielégítő családi ház.
Gyönyörű panorámás telken 65 m2-es mézeskalács házikó, ahol minden a tulajdonos kényelmét szolgálja. Belső elosztása ideális, amerikai konyhás nappali mellet két kisebb tetőtéri szoba, tusolós fürdő és külön wc. 5 éves gázkazán adja a meleg vizet és a fűtést. Emellett a hangulatos kandalló is lehet a fűtés alternatívája. A nyári meleget két klíma enyhíti, ha épp szükséges. Nyílászárói egyedi gyártású, thermoüveges fa ablakok és ajtók. A házban lévő bútorok, gépek a vételár részét képezik.
A házhoz két terasz tartozik, 36 és 30 m2 területűek. A lépcsőzetes kialakítású telek felső része az avatatlan szemek elől elzárt, itt kapott helyet a kerti grillező, bográcsozó és egy kis szerszámtároló. Automata kapus garázs és fedett kocsibeálló tartozik még a házhoz, de a ház előtti gondozott részen is parkolhatnak a vendégek.
Ideális elosztás, minőségi anyagok, és kevesebb munka a bejárónőnek!
Hívjon bátran, ha elnyerte tetszését!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Duna-part


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6290770


+36 20

Ingatlannet kód: NET6290770


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, duna-parti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 660 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 846 154 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6290770. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Duna-part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.