star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 50m²


Ár:

21 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda megvételre kínál Dunaújváros belvárosában, a Dózsa György úton, egy 50 m2-es, jó állapotban lévő,3.- emeleti téglalakást.

Szíves figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik befektetés céljából vásárolnának ingatlant, hiszen központi elhelyezkedése miatt nagyon könnyen bérbe adható, illetve azoknak a kedves érdeklődőknek, akik szeretnének abszolút belvárosban, mindenhez közel élni.

Az ingatlan külön nyíló szobákkal rendelkezik, melyek laminált lappal burkoltak, DK-i és ÉNy-i irányban a Dózsa György útra illetve csendes udvarra néznek. A konyhája nagyméretű, ugyancsak csendes belső udvarra néz és spájz is tartozik hozzá.

A konyha, folyosó és a fürdő is járólappal burkolt, a nyílászárók cserélve lettek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A villanyvezetékek csak részben kerültek felújításra.
A lakás melegéről távhő gondoskodik, a radiátorok költségmegosztóval és hőfok szabályzóval felszereltek.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen 2 perces sétával minden könnyedén elérhető, ami a mindennapok kényelmét szolgálja: posta, bankok, buszmegállók, élelmiszer, boltok, éttermek, kávézók, kórház, butiksor, iskolák, óvoda…….

A személyes megtekintésért és további információért keressen bátran!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6302960


+36 30

Ingatlannet kód: NET6302960


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 430 000 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6302960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.