star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaújváros, Óváros

  • 220 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 827 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó ház Dunaújváros, Óváros

  • 220 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 827 m² telek

  • Eladó ház Dunaújváros, Óváros

  • 220m²


Ár:

68 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt az Óváros csendes utcájában található, kétszintes, 1984-ben, téglából és blokkból épült, 2 szintes családi házat. Az ingatlan 827 nm-es telken helyezkedik el, 220 nm-es lakórésszel rendelkezik. Alsó szinten, kényelmes méretű nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, ( tusolóval) wc, 1 hálószoba,
Felső szinten, kis nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba ( sarokkáddal) került kialakításra. Konyhából jutunk ki a fedett teraszra, ahol a család elszeparálva töltheti pihenését. Nappali parkettával, alsó szinten lévő és az emeleten lévő egyik hálószoba laminált lappal, felső szinten lévő másik hálószoba szőnyegpadlóval, a ház többi helyisége járólappal burkolt. A ház alatti 100 nm-es szuterén részében jelenleg műhely működik, de a hely bármilyen tevékenységre, tárolásra alkalmas A ház melegéról jelenleg gázkazánnal gondoskodnak, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazán bekötésére is. A ház nyílászárói már a mai kornak megfelelő modern műanyagok. A tetőszerkezet jó állapotú, vasbeton gerendás, héjazata cserép. A parkosított telken egy medence is megtalálható. Buszmegálló 5 perc sétával elérhető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6307614


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6307614

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Óvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 827 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 309 091 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6307614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.