star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Dunaújváros, Belváros

  • 525 m²

    alapterület

Bérleti díj:

2,2 millió Ft

Kiadó iroda Dunaújváros, Belváros

  • 525 m² alapterület

  • Kiadó iroda Dunaújváros, Belváros

  • 525m²


Ár:

2 200 000 Ft

Rezsi
330,4 ezer Ft
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Dunaújváros központjában, kimagasló színvonalú irodaépületben, nettó 525 m2 alapterületű iroda kiadó!
Az ingatlan a Vasmű út 39 szám alatti Csillagház Irodaközpont első emeletén található. A teljes bérlemény egy 54 nm es fogadótérből, egy 200 nm es központi irodából valamint 7 db 20-40 nm közötti irodahelyiségből áll. Továbbá az irodához 3 db irattár, teakonyha, szociális helyiségek, szerverszoba és pincetároló is tartozik. Az ingatlan minden helyisége klimatizált, és a munkaállomások a padlóba süllyesztett csatlakozókon keresztül telepíthetők. Az iroda színvonalát a városközpontra néző 90 nm es erkély és a Kőműves utcára néző 3 balkon emeli. Az irodaház gyönyörű ólomüveggel díszített fogadócsarnokkal, 2 utcáról megközelíthető fotocellás bejárati ajtókkal, 24 órás portaszolgálattal és lifttel rendelkezik. Az épületben bank, étterem és hotel is üzemel. Az épület mellett taxiállomás, buszmegálló és ingyenes parkoló található.
Bérleti díj 11 Euro/m2/hónap+Áfa.
Üzemeltetési költség 330 400 Forint/hónap, amely tartalmazza a normál irodai használat rezsiköltségét.
Minimum bérleti idő 60 hónap.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Piramis Ingatlaniroda Dunaújváros, Dózsa György út 18.


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros, Vasmű út 39


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6366402


Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


317 500 Ft

Dunaújváros, Dózsa városrész

  • Alapterület: 146m²
Az irodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 525 m². Az iroda bérleti díja 2,2 millió Ft, négyzetméter ára 4 190 Ft. Az ingatlant Vida Róbert József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6366402. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.