star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 79 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 79 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 79m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda eladásra kínál a Technikum városrészben a belvároshoz közel, egy igényesen felújított kiváló kialakítású, lakberendező által tervezett tetőtéri téglalakást.

A 110/79 m2 alapterületű lakás 2017-ben teljes körű felújításon esett át, melynek keretében a tető extra szigetelést kapott, a nyílászárókat modern műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, az ablakok két irányba néznek így a lakás mindig napfényes. A bejárati ajtó biztonsági, több ponton záródó. A víz és villanyvezetékek (32 A) cserélve lettek. A nappaliban ipari klímát az egyik hálóban egy kisebb klímát szereltek be. A szobákba és a nappaliba laminált lap, a többi helyiségbe járólap került.

A lakásban 3 hálószoba+ nappali, amerikai konyha étkezővel tálható melyhez kamra csatlakozik, fürdőszoba épített zuhanyzóval és fürdőkáddal, külön légtérbe a mellékhelyiség mely mosókonyhaként is funkcionál, mindez nagyon praktikus harmonikus elrendezésben kialakítva, minőségi és ízléses burkolatokkal az egész lakásban. A konyha bútorzata fiatalos, modern mosogatógéppel és páraelszívóval felszerelve. A szobákban és a közlekedőben hatalmas beépített szekrények is a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK, valamint a képeken látható bútorok összessége is!!!!!
A meleg vízellátást és otthon melegét saját gázcirkó kazán biztosítja a mindegyik helyiségben megtalálható lapradiátorokon keresztül.
Az ingatlanhoz, a szembe szomszéddal közös nagy méretű zárható pincerész is tartozik.
Jöjjön el tekintse meg ezt a csodálatos otthont, nem fog csalódni…..

A közelben szinte minden megtalálható, ami a mindennapok kényelmét szolgálja: bevásárlási lehetőség, buszmegálló gyógyszertár, egyetem, iskola, óvoda stb…
Az ingatlan adás-vétel után azonnal birtokba vehető.
A személyes megtekintésért és további információért keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6368777


+36 30

Ingatlannet kód: NET6368777


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 568 354 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6368777. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.