star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Technikum

  • 59m²


Ár:

24 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Dunaújváros központjában, liftes, szigetelt társasházban eladó egy 59 m2-es, átalakított, részben felújított, erkélyes, 3. emeleti panellakás a Tagingatlan Iroda kínálatában.

A lakás átalakítása során a fürdőszoba meg lett nagyobbítva, és átkerült a konyha helyére melyben épített zuhanyzót alakítottak ki, a konyha pedig a hátsó folyosón került kialakításra kis kamra csatlakozik hozzá. A villanyvezetékek részben felújításra kerültek, a nagyobbik erkélykapcsolatos szoba laminált lappal lett burkolva a többi helyiség járólapos, minden helyiség frissen festett. A kisebbik szoba jelenleg étkezőként funkcionál, járólappal burkolt. A tágas előtérben nagy beépített tároló áll rendelkezésre.
Az ingatlan ablakai DNy-i irányba néznek, jó állapotú fa ablakok frissen festettek, redőnnyel felszereltek.

Az otthon melegét távhő szolgáltatja a radiátorok hőfok szabályzóval és egyedi mérővel felszereltek. Az ingatlanhoz saját zárható, nagyméretű pince tartozik, a lakásban látható bútorok megegyezés szerint maradhatnak.
Közös költség: 11 000.- Ft/hó

Központi fekvésének köszönhetően akár befektetésnek is kiváló könnyen bérbe adható.
A társasház aljában pékség, Spar, húsbolt, bevásárlási lehetőségek sokasága közvetlen közelben, az egyetem, piac belváros, iskolák, óvoda, bölcsi, 5 perc sétára található. Távolsági és helyijáratos buszmegállók 100 m-en belül.

A személyes megtekintésért és további információért keressen bátran!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Technikum


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6396677


+36 30

Ingatlannet kód: NET6396677


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, technikumi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 422 034 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6396677. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Technikum ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.