star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 46m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre Dunaújvárosban a Béke városrészben található 46nm-es, 1+1 félszobás, jó állapotú panellakást. 4 emeletes szigetelt ház 4. emeletén helyezkedik el. Szobái külön nyílnak. Konyhája tágas és világos, melyben beépített konyhabútor van. Az előszobában is található egy nagy beépített szekrény. A fürdőszoba (ami kádas) és a wc külön helyiségben kapott helyet. Ablakai műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A bejárati ajtó is új biztonsági ajtó. A nagyobbik szoba szőnyegpadlóval, a kisebbik szoba lamináltlappal, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. Nyáron a kellemes hőérzetről klíma gondoskodik. Fűtését távhő biztosítja egyedi mérővel. Közösköltsége: 11 500 Ft. Tartozik hozzá egy közös pincerész is. Tehermentes, kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető. Ideális otthon lehet pároknak, de akár befektetés céljából is jó választás.
Közelben boltok, óvoda, bölcsöde, iskola, buszmegálló.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Béke városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6406164


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6406164

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Béke városrészi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 432 609 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406164. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Béke városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.