star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 47m²


Ár:

22 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hold utcában, az Interspar közelében, 1,5 szobás szép állapotú, tisztán tartott, jó elosztású lakás eladó! Az ingatlan világos, tágas konyhával rendelkezik, amely ablaka parkra néző. A lakás nyílászárói redőnnyel felszereltek, nyugati oldalon műanyagra cseréltek. Az ingatlan hűtéséről 3,5 Kw-os klíma gondoskodik. A vízvezeték rendszer cseréje megtörtént. A társasház és a tető szigetelt, rendkívül szép, tiszta, kellemes hangulatú lépcsőházzal rendelkezik. Jó a lakóközösség. Az ingatlanhoz pincetároló is tartozik.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal! Akár hétvégén is állok rendelkezésére!
Előzetes időpont egyeztetést követően az ingatlan bármikor megtekinthető!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Béke városrész, Hold


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6412652


Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6412652

Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Béke városrészi (Hold) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 487 234 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Vida Róbert József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6412652. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Béke városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.