star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,4 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Római városrész

  • 49m²


Ár:

20 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda megvételre kínál a Belvárostól és a felső Duna-parti sétánytól pár perc séta távolságra található 4. emeleti, FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ, 49 m2-es téglalakást.

Az ingatlan egy szigetelt 4 emeletes társasház zárószintjén található, szobái külön nyílnak. A tetőt, (egyébként a képen is látható beázások miatt is), tavaly szigetelték. A lakásban 2 szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra és közlekedő került kialakításra. A szobák laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt.
Ablakai csendes parkra néznek, és a társasház lakói is csendesek, kedvesek jórészt az idősebb korosztályhoz tartoznak, összetartó közösségben.
Az otthon melegét távhő szolgáltatja, a radiátorok költségmegosztóval és hőfokszabályozó szeleppel felszereltek.
Az ingatlan közvetlen közelében Spar, pár perc séta távolságra iskola, óvoda, gyógyszertár, buszmegálló, posta, éttermek megtalálhatóak.

Az INGATLAN IRÁNYÁRA: 21,5 M Ft.-
A személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Római városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6450395


+36 30

Ingatlannet kód: NET6450395


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Római városrészi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 20,4 millió Ft, négyzetméter ára 416 327 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6450395. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Római városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.