star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Eger

  • 220 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 362 m²

    telek

Vételár:

80 millió Ft

Eladó ház Eger

  • 220 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 362 m² telek

  • Eladó ház Eger

  • 220m²


Ár:

80 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Vállalkozásra is alkalmas családi ház eladó!
Tihaméri városrészen eladó egy 1996-os,tégla építésű,220 m2-es hasznos alapterületű családi ház,362 m2-es telken,további bővítési lehetőséggel!
Az ingatlan elosztása:Földszinti részen található egy tágas előszoba,hatalmas nappali,konyha-étkező,külön nagyméretű hall,hálószoba,kádas fürdőszoba,külön wc.A tetőtérben 4 szoba lett kialakítva,tágas előtér-közlekedő,erkély,zuhanyzós fürdőszoba,wc .A ház egy része alatt pince,zöldségtároló pince is található. Gépkocsi tárolására egy kb.40 m2-es garázs szolgál,amely fölötti rész még beépíthető igény szerint. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 20 m2-es utcafronti bejáratú üzlethelység,vizesblokkal ellátva. Az udvar részben parkosított ahol egy fedett terasz is található.
Fűtése gázcirkó illetve kandalló. A nyílászárók fából készültek hőszigetelt üveggel ellátva.
Bolt,buszmegálló 1 percen belül található,de 10-15 perc kényelmes sétával a belváros is elérhető.
Az ingatlan kiválóan alkalmas nagy családok számára,vagy akár panziónak,irodaháznak,bemutatóteremnek,stb.!!!!!
A ház előtt több autó parkolása is megoldható!
Irányár:80 M Ft
.....:.....


Elhelyezkedés

Eger


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5817462


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5817462

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó egeri családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 363 636 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bukta Boglárka referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5817462. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.