star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Enying

  • 332 m²

    telek

Vételár:

1,6 millió Ft

Eladó földterület Enying

  • 332 m² telek

  • Eladó földterület Enying


Ár:

1 600 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó gondozott szép építési telek
Eladó terület az M1-es mellett kedves kis faluban, belterülethez tartozó részen, Felcsúton. Az ingatlan minden irányba panorámás kitekintést biztosít. Az ingatlan közvetlen közelében áram is található. Rendes lakók szomszédságában, csendes, jó adottságokkal rendelkező ingatlan, jó áron. Megközelítéséhez először betonút, majd köves út vezet. A telekre lakóépület, kereskedelmi, szolgáltatói, vendéglátó, szálláshely szolgáltató, szociális és mezőgazdasági épület is felépíthető. Vállalkozások számára kifejezetten ajánlott. Az elhelyezkedés és zöldfelület remek panorámát biztosít. A közlekedés minden irányba kiváló.
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Enying, Váci Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5783376


+36 70

Ingatlannet kód: NET5783376

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 332 m². A telek ára 1,6 millió Ft, négyzetméter ára 4 819 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5783376. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.