star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ercsi

  • 60 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 934 m²

    telek

Vételár:

23 millió Ft

Eladó ház Ercsi

  • 60 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 934 m² telek

  • Eladó ház Ercsi

  • 60m²


Ár:

23 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Ercsiben a tiszti lakótelephez közeli utcában eladó egy ingatlan. Az ingatlanon van egy felújított 1 szoba összkomfortos családi ház, és egy új 1+fél szobás összkomfortos konténer ház. A családi ház színezését igény szerint a tulajdonos megcsináltatja, mely az árban benne van. A családi ház bővíthető. Összeköltözőknek ajánlom.Az ingatlant a Tulajdonos elcseréli Százhalombattai 1+fél szobás panel lakásra, ha erre van igény.

A beltér:

Ercsiben a tiszti lakótelphez közeli utcában eladó egy ingatlan. Az ingatlanon van egy felújított 1 szoba összkomfortos családi ház, és egy új 1+fél szobás összkomfortos konténer ház. A családi ház színezését igény szerint a tulajdonos megcsináltatja, mely az árban benne van. A családi ház bővíthető. Összeköltözőknek ajánlom.Az ingatlant a Tulajdonos elcseréli Százhalombattai 1+fél szobás panel lakásra, ha erre van igény.Az ingatlan megnevezése: lakóház, udvar, gazdasági épület.Az ingatlan szerkezete: vegyes falazat, fa ács szerkezet, új tető, cserép fedés.Lakóház helyiségei: fedett veranda, konyha, 1 szoba, fürdőszoba wc-vel.A konténer ház helyiségei: nappali, háló, fürdőszoba wc, étkező konyha. Fűtése: elektromos.Megtekinthető a tulajdonossal egyeztetett időpontban.Iá: 23. m.Ft.Bejelentkezés:Eötvös Péterné 06303410975

A környékről:

Széles utca, rendezett környék.


Elhelyezkedés

Ercsi, Tolsztoj utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5313838


+36 30

Ingatlannet kód: NET5313838

Az általad megtekintett eladó ercsi (Tolsztoj utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 934 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 383 333 Ft, ami az ercsi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Eötvös Péterné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5313838. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ercsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.