Eladó földterület Esztergom

  • 1 489 m²

    telek

Ár:

5,9 millió Ft

Eladó földterület Esztergom 1. kép Eladó földterület Esztergom 2. kép Eladó földterület Esztergom 3. kép Eladó földterület Esztergom 4. kép Eladó földterület Esztergom 5. kép Eladó földterület Esztergom 6. kép Eladó földterület Esztergom 7. kép Eladó földterület Esztergom 8. kép Eladó földterület Esztergom 9. kép Eladó földterület Esztergom 10. kép Eladó földterület Esztergom 11. kép Eladó földterület Esztergom 12. kép Eladó földterület Esztergom 13. kép Eladó földterület Esztergom 14. kép Eladó földterület Esztergom 15. kép Eladó földterület Esztergom 16. kép Eladó földterület Esztergom 17. kép Eladó földterület Esztergom 18. kép

Eladó földterület Esztergom

  • 1 489 m² telek

  • Eladó földterület Esztergom


Ár:

5 900 000 Ft

Az ingatlanról:

GYÖNYÖRŰ TELEK és PANORÁMA A DUNÁRA!

Eladásra kínálok egy Dunára néző, Duna-Ipoly tájvédelmi területén fekvő, gyönyörű 1489m2-es telket, gyümölcs tárolóval.
Az ingatlan teljesen körbe kerített, a térkép vázon a gyümölcs tároló is fel van tüntetve.

A terület lejtését okosan kihasználva, a telket lépcsőzetesre alakították ki, a közlekedés rajta jóval egyszerűbb és a kert gondozása is könnyebb. A felső részen találunk egy kis teraszos fa házikót, ahonnan a panoráma páratlan. Mögötte a sarokban helyeztek el egy szintén fa szerszám tárolót. Itt ástak le két nagy tartályt, amiben gyűjtik az esővizet, ebből oldják meg a locsolást. Lejjebb a gyümölcsfáknál szintén helyet kapott egy ciszterna, amiből a lentebb lévő növényeket látják el. Áram van a kis házban, tavasztól-őszig, akár kint alvásra is alkalmas lehet. Megtalálható a gyümölcsfákból többek között cseresznye, alma, körte, dió, naspolya ......

Ajánlom mindenkinek, aki vágyik a természet közelségére, jó levegőre, akár művelne kis konyha kertet. Hasznos pihenéssel töltené a hétvégéit, mindössze tíz percre a várostól, autóval. Az Aranyhalas tanya fölötti terület, amit sokan ismernek Esztergomban.

5900000 Ft
Érd.: Gibizer Gabriella +36-(20) 952 4919
gibizer.gabriella@dh.hu

Referencia szám: TK499203


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5576586


Esztergom, Lőrinc utca

Esztergom, Lőrinc utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5576586

Esztergom, Lőrinc utca

Esztergom, Lőrinc utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 489 m². A telek ára 5,9 millió Ft, négyzetméter ára 3 962 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gibizer Gabriella referens az Esztergom, Lőrinc utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5576586. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.