Eladó földterület Esztergom

  • 1 489 m²

    telek

Ár:

5,6 millió Ft

Eladó földterület Esztergom

  • 1 489 m² telek

  • Eladó földterület Esztergom


Ár:

5 600 000 Ft

Az ingatlanról:

GYÖNYÖRŰ TELEK és PANORÁMA A DUNÁRA!

Eladásra kínálok egy Dunára néző, Duna-Ipoly tájvédelmi területén fekvő, gyönyörű 1489m2-es telket, gyümölcs tárolóval.
Az ingatlan teljesen körbe kerített, a térkép vázon a gyümölcs tároló is fel van tüntetve.

A terület lejtését okosan kihasználva, a telket lépcsőzetesre alakították ki, a közlekedés rajta jóval egyszerűbb és a kert gondozása is könnyebb. A felső részen találunk egy kis teraszos fa házikót, ahonnan a panoráma páratlan. Mögötte a sarokban helyeztek el egy szintén fa szerszám tárolót. Itt ástak le két nagy tartályt, amiben gyűjtik az esővizet, ebből oldják meg a locsolást. Lejjebb a gyümölcsfáknál szintén helyet kapott egy ciszterna, amiből a lentebb lévő növényeket látják el. Áram van a kis házban, tavasztól-őszig, akár kint alvásra is alkalmas lehet. Megtalálható a gyümölcsfákból többek között cseresznye, alma, körte, dió, naspolya ......

Ajánlom mindenkinek, aki vágyik a természet közelségére, jó levegőre, akár művelne kis konyha kertet. Hasznos pihenéssel töltené a hétvégéit, mindössze tíz percre a várostól, autóval. Az Aranyhalas tanya fölötti terület, amit sokan ismernek Esztergomban.

5600000 Ft
Érd.: Gibizer Gabriella +36-(20) 952 4919
gibizer.gabriella@dh.hu

Referencia szám: TK499203


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5576586


Esztergom, Lőrinc utca

Esztergom, Lőrinc utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5576586

Esztergom, Lőrinc utca

Esztergom, Lőrinc utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 489 m². A telek ára 5,6 millió Ft, négyzetméter ára 3 761 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gibizer Gabriella referens az Esztergom, Lőrinc utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5576586. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.