Eladó földterület Esztergom

  • 5 772 m²

    alapterület

Ár:

54,9 millió Ft

Eladó földterület Esztergom

  • 5 772 m² alapterület

  • Eladó földterület Esztergom

  • 5 772m²


Ár:

54 900 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

------Befektetők figyelem------ESZTERGOM ÖRÖK PANORÁMA 3 vagy 4 db építési telek, és 244nm-es és 102nm-es nagy ház a tervek szerint kialakítható.
Belterületi telek és beépített telek, 2 helyrajzi számon bejegyezve ELADÓ. Minden közmű megtalálható a pincékhez bevezetve. A 2 telek osztható 3 vagy 4 nagy építési telekké és egy közös magánúttá. Továbbá a 2 elkezdett építkezést befejezve 2 nagy különálló házat kapunk, mindegyikhez hatalmas pince tartozik, és az egyikhez még egy kis intim kert is rendelkezésünkre áll.
Az első telek aljában más tulajdonú pincék és lakások vannak.
Projekt finanszírozásában az OTP BANK nyújt segítséget, az új ingatlanok értékesítésében az OTP INGATLANPONT- ra számíthat!
Vásárolja meg ezt az ingatlant! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Hívjon bármikor!
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor, még hétvégén is hívjon bizalommal.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Esztergom, temető


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5779948


Tatabánya - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5779948

Tatabánya - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 5 772 m². A telek ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 9 511 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czenke Erzsébet referens a Tatabánya - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5779948. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.