star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom, Belváros

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 40 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Esztergom, Belváros

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 40 m² telek

  • Eladó ház Esztergom, Belváros

  • 65m²


Ár:

38 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Esztergom belvárosában kínáljuk eladásra ezt a 65nm-es ingatlant. A belső kialakítása 3szoba (melyből az egyik utcafronti), fürdőszoba, előszoba, kis fürdő. A felújítás zajlik, folyamatosan halad (használja ki a kormány nyújtotta lehetőségeket (6mft felújításra, Csok stb). Az ingatlanban van villany, víz, csatorna. Az udvarból 40nm tartozik hozzá, mely önállóan használható. Az ingatlan kiválóan alkalmas lakás és üzlet kialakításra. Ha ön egy helyen dolgozna és lakna, vagy befektetné pénzét kiváló lehetőség ez az ingatlan. Ha felkeltetem érdeklődését, hívjon még ma.


Elhelyezkedés

Esztergom, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5976752


+36 20

Ingatlannet kód: NET5976752


Az általad megtekintett eladó Esztergom, belvárosi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 40 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A házrész ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 584 615 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5976752. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.