star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom

  • 143 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Esztergom

  • 143 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Esztergom

  • 143m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Esztergom Belvárosában egy társasházi 3 szintes 3 szobás felújítandó tégla lakás. A lakás alsó szintjén a garázs és a kazánház kapott helyet. Az első emeleten egy konyhát, egy kamrát egy zuhanyzós fürdőszobát és az erkélyes nappalit találunk. A tetőtérben két hálószoba és egy kádas füldőszoba van.A szobákban szalagparketta van a tobbi helyiség járólapos. A fűtést gázkazán működteti, a hőleadás radiátorokon keresztül történik..A lakás egyedi víz, villany és gázmérővel ellátott. Ha csöndben szeretne élni, de mégis a város központban, megtalálta az ingatlanát. Közelben óvoda, iskola, élelmiszerüzlet, kórház található, a belváros 5 perc sétával elérhető.
Az ingatlan tehermentes, jelenleg bérlők lakják, 3 hónapos felmundási idővel. Balatoni ingatlan beszámítása lehetséges.
Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, várom megtiszteló hívását!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6066045


+36 20

Ingatlannet kód: NET6066045


Az általad megtekintett eladó esztergomi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 348 951 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csányi Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6066045. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.