star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 141 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 888 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 141 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 888 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 141m²


Ár:

79 900 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Eladó Esztergom Pilisszentléleken egy 3 szintes 184 nm alapterületű, amiből 141 nm a lakóterület és 43 nm alapterületű a garázsszint, 5 szobás világos, tágas összközműves és összkomfortos 2009-ben épült Porotherm tégla ház. Az alsó szinten kapott helyett a kétállásos garázs, egy tároló helyiség, a kazánház, és a lépcsőház. A garázs Hörmann típusú automata garázskapuval záródik. Az első szinten találjuk a nagy teraszos nappali -étkezőt, a konyhát, a fürdőszobát, a külön WC-t , egy hálószobát, a főbejáratot , szélfogót és egy tárolót. A következő szinten 3 szoba és egy fürdőszoba +WC található, ami 4 szobás is lehet egy válaszfal felépítésével,aminek befejezése az új tulajdonosra vár. A nappaliban, hálóban laminált parketta van, a többi helyiség járólapos. Az ingatlan Atmos faelgázosító kazánnal fűthető. A meleg vizet bojler biztosítja. A házban műanyag nyílászárók vannak, hőszigetelt üveggel. A házat 10 cm-es dryvit hőszigetelő rendszerrel látták el, szín kiválasztása az új tulajdonosra vár. A legfelső szint betonozott, a fűtési rendszer ki van alakítva. a ház héjazása cserép. Tondach Creaton cseréppel. Ha egy tágas otthont keres megtalálta. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant vagy további tájékoztatásra van szüksége várom hívását!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6238445


+36 20

Ingatlannet kód: NET6238445


Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 141 m², míg a hozzá tartozó teleké 888 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 566 667 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Csányi Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6238445. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.