star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom, Kertváros

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Esztergom, Kertváros

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Esztergom, Kertváros

  • 120m²


Ár:

32 500 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó Kertváros vasúti oldalának csendes utcájában egy osztatlan közös tulajdonban lévő 3303 nm összközműves telken álló egyszintes tégla lakóingatlan, Egyedül a főbejárati út közös a tulajdonostársakkal. Az ingatlanhoz egy kizárólagos 996nm telekrész tartozik illetve az udvar rész 870nm. Az udvar és a garázs teljesen elkerített. Az ingatlanegyüttesben 4 ingatlan található. Az ingatlan 120 nm 3 szobás gázkonvektoros fűtéssel ellátott. A meleg vizet villanybojler adja. A nyílászárók egy része műanyagra lett cserélve pár éve. A bejárati ajtón belépve a folyosón jobbra a konyha és a spejz van, szemben az egyik nagyszoba, amihez egy tornác is tartozik, balra a kisszoba található. A kiszobából a másik folyosóra jutunk ahol a külön WC és a fürdőszoba található. A fürdőszobában zuhanyzó és bide is található. Erről a folyosóról juthatunk be a másik nagyszobába. A két nagyszoba egymásból is nyílik. A szobákban hajópadló van, a többi helyiség járólapos. Az ingatlan részleges felújítása a 2000 évek elején megtörtént. Az ingatlant 60 cm-s téglafalak határolják, A melléképületek melletti garázsban akna is található.A hátsó kertben van egy pince. Az udvarban kút is van. Igény esetén a bútorok is megegyezés tárgyát képezik, Ha tágas egyszintes ingatlant keres megtalálta. Az ingatlan a nyilvántartásban külterületi kivett lakóház, udvar, gazdasági épületként szerepel és rendelkezik használati megosztással így finanszírozható. Várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Esztergom, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6299852


+36 20

Ingatlannet kód: NET6299852


Az általad megtekintett eladó Esztergom, kertvárosi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A házrész ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 270 833 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csányi Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6299852. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.