star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Esztergom, Déli városrész

  • 300 m²

    alapterület
  • 1 086 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ipari Esztergom, Déli városrész

  • 300 m² alapterület
  • 1 086 m² telek

  • Eladó ipari Esztergom, Déli városrész

  • 300m²


Ár:

69 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Esztergomban kínáljuk eladásra ezt a 300nm-es csarnok épületet. A hozzá tartozó telek 1086nm, mely a földhivatalban kivett gazdasági épület, udvar bejegyzésű. A létesítmény kamionnal megközelíthető. Villany, víz van. Az ingatlan a város szélén helyezkedik el, de a környéken családi házakat találunk, ipari létesítményekkel együtt. Esetleges nem raktározási tevékenységre, hanem más irányú fejlesztési területnek is alkalmas lehet. A csarnok téglából épült, a tetőn hullám pala van. A telek körben zárt, kerítés állapota megfelelő. Ha érdekli ön az ingatlan, jelezze. Előre egyeztettet időpontban megtekinthető. Hívjon még ma.


Elhelyezkedés

Esztergom, Déli városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6459257


Az ipari ingatlanról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 086 m². Az ipari ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 230 000 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459257. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Déli városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.