star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Felsőpáhok, Zalaköszvényes

  • 1 258 m²

    telek

Vételár:

8,22 millió Ft

Eladó földterület Felsőpáhok, Zalaköszvényes

  • 1 258 m² telek

  • Eladó földterület Felsőpáhok, Zalaköszvényes


Ár:

8 224 359 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó egy ideális fekvésű belterületi építési telek, mely kiváló választás azoknak, akik a nyüzsgő, városi munkaidőt egy csendes, nyugodt környezetben akarják kipihenni, mindentől elérhető távolságban.Az 1258 m2-es, enyhén lejtős telek Zalaköszvényes belterületi domboldalán található, természetre néző panorámával, a Zalaegerszeget Hévíz-Keszthellyel összekötő gyorsforgalmi úthoz közel. Fekvésének köszönhetően autóval 7 perc alatt elérhető Hévíz, 29 perc alatt Zalaegerszeg és 11 perc alatt Keszthely.Övezeti besorolása Lf-2, melyen az előírás szerinti minimum telekméret 800 m2, 30%-os beépíthetőség és max., 4,5 m épületmagasság az előírás.A telken villany van, víz és csatorna a telekhatáron található. A korábbi tulajdonos által megkezdett építkezés alapjai, plusz egy rég nem használt, erdélyi stílusú faház (ahova a villany be van vezetve) és a fúrt kút további lehetőséget ad a megfelelő hasznosításra. A terület csak két oldalról határolt szomszédokkal, másik két oldalról, fás, erdős rész övezi, mely a természetközeli, csendes jellegét adja.A terület jó lehetőség saját célú építkezésre és befektetésre is, valamint a szomszédos építési telkek megvásárlásával az alapterület bővíthető.Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2. Finanszírozási elképzeléséhez partnerek vagyunk! Díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott ajánlattal várjuk megkeresését!


Elhelyezkedés

Felsőpáhok, Zalaköszvényes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392275


+36 70

Ingatlannet kód: NET6392275

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 258 m². A telek ára 8,22 millió Ft, négyzetméter ára 6 538 Ft, ami a felsőpáhoki átlaghoz képest 63%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Tünde referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392275. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőpáhok, Zalaköszvényes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.