star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Fertőd

  • 999 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó földterület Fertőd

  • 999 m² telek

  • Eladó földterület Fertőd


Ár:

15 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál a fertő part kulturális fővárosának helyszínén Fertődön, az Eszterházy Kastély szomszédságában, 999 m2-es, önálló családi ház építésére alkalmas belterületi építési telket. A telek tehermentes, utcáról nyíló, beépíthetősége 30%. A jelenleg érvényben lévő építési szabályzat szerint oldalhatáros beépítési mód lehetséges. Formáját tekintve szabályos sík terület, a házak elhelyezésének szempontjából  kiváló fekvésű. Közművek kialakítása és a bekötési munkálatok folyamatban vannak. A víz és a szabvány vízóra akna a telken belül fog elhelyezkedni, úgy szintén a csatorna is. A villany csatlakozási pont a telekhatáron található elosztó szekrényekből földkábelen keresztül kerül a telken belülre. A mérőórát tartalmazó villamos szekrény, illetve a többi mérőóra  igénylése és beszereltetése az új tulajdonos feladata és költsége. Csendes, rendezett környezet, a legközelebbi pamhageni határátkelőhely 7 km. Ára: 15 mFt.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com


Elhelyezkedés

Fertőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6431140


+36 30

Ingatlannet kód: NET6431140

A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 999 m². A telek ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 15 015 Ft, ami a fertődi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6431140. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.