star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Fertőrákos

  • 351 m²

    alapterület
  • 14

    szoba
  • 3 744 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó üzleti Fertőrákos

  • 351 m² alapterület
  • 14 szoba
  • 3 744 m² telek

  • Eladó üzleti Fertőrákos

  • 351m²


Ár:

89 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A Fertő-tó partján elterülő történelmi kisvárosban, Fertőrákoson ELADÓ egy jól bejáratott panzió.
Az épület első részét a tulajdonos saját célra alakította ki. A földszinten előszoba, hall, konyha-étkező, két szoba, fürdőszoba, a lépcsőn feljutva három szoba, fürdőszoba és egy erkély található.
Ezután 6 apartman szoba mellett, található két nagyobb földszinti helység is, amelyekből bővíthetjük a panzió vendégszobáinak számát.

Az ingatlan egy 3744nm-es telken fekszik, amin 500m2-en kordonos szőlő és a ház alatt mészkőbe vájt borospince is található. Az udvaron 7 férőhelyes parkoló lett kialakítva, ezen kívül egy garázs és egy fedett terasz is található, ami alkalmas lehet a saját borospincéből felszolgált helyi borok elfogyasztására, illetve grillezésre. A kazánházban egy vegyestüzelésű, és egy gázkazán, egy 500 literes meleg víz tároló, 2db. Hajdu villanybojle, valamint a vízlágyító kapott helyet.

A telek méretének köszönhető, hogy az épület további bővítésére is van lehetőség.

Várom megtisztelő hívását, a hét bármely napján!

GDN hitelcentrumunk, 32 bankot, takarékot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést.
Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát!

Ich spreche Deutsch. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 255845


Elhelyezkedés

Fertőrákos, Fertőrákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5507256


+36 30

Ingatlannet kód: NET5507256

Az általad megtekintett eladó fertőrákosi (Fertőrákos) szálloda 14 szobával rendelkezik (ebből 14 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 351 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 744 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A szálloda ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 253 561 Ft. Az ingatlant Bősze Tibor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5507256. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőrákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.