star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fertőrákos

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 170 m²

    telek

Vételár:

28,99 millió Ft

Eladó ház Fertőrákos

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 170 m² telek

  • Eladó ház Fertőrákos

  • 67m²


Ár:

28 999 000 Ft

Építés éve
1900
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Felkapott településen, ahol a természeti környezet és a fejlett turizmus harmóniában van, kínálom megvételre az alábbi ingatlant, mely lakhatásra és üzleti befektetésként is egyaránt alkalmas!

INGATLAN JELLEMZŐI
Speciális mivoltát az ingatlannak az adja meg, hogy jellegében lakásként funkcionál. A 170 m2-es terület szinte teljes terjedelmében beépített, UDVAR NEM TARTOZIK HOZZÁ.
Az 1800-as évek végén kőből épült ingatlan lakóterülete 67 m2, melyhez csatlakozik további 70 m2 területű melléképület. ( műemlék jellege miatt NEM ENGEDÉLYEZETT AZ ELBONTÁSA)
A lakóépület elosztása szerint konyha- étkezőből, 2 hálószobából, hozzájuk tartozó külön-külön fürdőszoba-WC-ből áll. Alatta teljes hosszában borospince található.
Kívánság szerint a melléképületekből további lakrész kialakítható.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
Statikailag a falak és a tető jó állapotú. A ház vízszigetelése megtörtént. A víz és villanyvezetékek cseréje az 1990-es években történt meg. Nyílászárói nagy része már műanyagra lett cserélve. A fűtést gázkazán és a cserépkályha melege adja.

LEHETŐSÉGEK
Optimális alternatíva lakhatásra, vagy a település turisztikai vonzerejét kihasználva szállásadásra, üzletté, stúdióvá is alakítható.

KÖRNYEZET
A sajátos hangulatú Fertőrákos az osztrák határtól 5 km- re, Soprontól pedig 8 km -re fekszik, szép természeti környezetben, rengeteg műemléki épülettel gazdagítva.
A házat a település központjában találjuk. A településen található bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, közvetlen környezetében élelmiszerbolt, buszmegálló. Amennyiben kikapcsolódásra vágyunk, a községben vendéglátóhelyek, kirándulási és sportolási lehetőségek sokaságából válogathatunk.

Részletekért, megtekintésért várom hívását!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
7m²
Szoba
18.4m²
Konyha
15.64m²
Fürdőszoba
3.4m²
Szoba
22.6m²
Pince
67m²

Elhelyezkedés

Fertőrákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6193189


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6193189

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fertőrákosi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 170 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 28,99 millió Ft, négyzetméter ára 432 821 Ft, ami a fertőrákosi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6193189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőrákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.