star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Fertőszentmiklós

  • 604 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó földterület Fertőszentmiklós

  • 604 m² telek

  • Eladó földterület Fertőszentmiklós


Ár:

19 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KEZDŐDHET AZ ÉPÍTKEZÉS!

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Fertőszentmiklóson, kialakulóban lévő új, kertvárosias környezetben, 604 m2-es, belterületi építési telket.Beépíthetősége 30 %, szabályos négyzet alakú terület, családi ház és ikerház építésére is alkalmas. A víz, a villany a csatorna és a gáz közmű csatlakozási pontok a telken belül találhatók. Murvával szórt útról, közvilágítással ellátott területről megközelíthető. Az Lke övezeti besorolás lehetővé teszi a szabadonálló kertvárosi beépítést. Az eredeti tervek szerint, kimagaslóan jó műszaki tartalommal és prémiumkategóriás kivitelezéssel tervezték az épületet, tehát a jogerős, engedélyezett dokumentációk alapján az építkezés azonnal megkezdhető, de a saját elképzelés szerinti ház is megvalósítható. Infrastruktúrálisan kiváló hely, számos bevásárlási lehetőség a közelben, de akár a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások is perceken belül elérhetőek. A telek ára tervekkel együtt 19,9 mFt.

BEFEKTETŐKNEK, GENERÁLKIVITELEZŐKNEK KIVÁLÓ AJÁNLAT!

Érd.: +3630 520 6055,  szepingatlan.eva@gmail.com

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Víz a telken.
Csatornázás: Csatorna a telken.
Gázellátás: Gázcsonk a telken.
Kilátás: Nincs.


Elhelyezkedés

Fertőszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6409319


+36 30

Ingatlannet kód: NET6409319

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 604 m². A telek ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 32 947 Ft. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6409319. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.