star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Füle

  • 800 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó földterület Füle

  • 800 m² telek

  • Eladó földterület Füle


Ár:

9 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a 800 m2 alapterületű, belterületi építési telket a Fejér megyei Füle községben.
Az ezer éves, csendes település az M7-es autópályáról jól megközelíthető, Balatonfőkajár szomszédságában és a Balatontól 7 km-re, Székesfehérvártól 25 km-re található. Közkedvelt pihenőhelye a megfáradt városi (főleg budapesti művész) embereknek. A nyárra elkészült Budapest - Balaton kerékpár út átszeli a falut. Fektessen be a folyamatosan fejlődő, barátságos Fülén!
A telek tehermentes, azonnal birtokba vehető. Rendezett utcában található. A telek ára irányár.
Főbb jellemzői:
- mérete: 800 m2,
- beépíthetősége 35%
- víz, áram az utcában található, gázcsonk és csatorna a telken.
Készház terv kivitelezés, tervezés megspórolásával! Tekintse meg a látványterveket!
Modern, energiatakarékos, fémszerkezetes kész házak több, mint 100 változatos tervből! Adja meg szobaszám vagy m2 igényét, válogasson kedvére! A műszaki tartalom e-mailben kérhető.
Ajánlom otthonteremtésre családi ház építéséhez vagy befektetésnek. Ajánlom mindazoknak, akik vidéki csendre, a természet és a Balaton közelségére vágynak.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, nyaraló vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Füle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6418290


+36 30

Ingatlannet kód: NET6418290

A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 800 m². A telek ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 12 375 Ft, ami a fülei átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6418290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Füle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.