Eladó földterület Győr, Szabadhegy

  • 2 600 m²

    alapterület

Ár:

23,9 millió Ft

Eladó földterület Győr, Szabadhegy

  • 2 600 m² alapterület

  • Eladó földterület Győr, Szabadhegy

  • 2 600m²


Ár:

23 900 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

TEGYEN AJÁNLATOT!
NAPOS-CSENDES, EGYEDÜLÁLLÓ, ÉPÍTÉSI-FEJLESZTÉSI TERÜLET, GYŐR „RÓZSADOMBJÁN”, BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGGEL :
Győr-Szabadhegy magasan fekvő részén, 2600 m2-es, 3 építési telek kialakítására alkalmas, rendezés alatt álló, a rendezési tervben lakó-falusias építési övezetként feltüntetett terület eladó.
A belterületbe vonás és telekalakítás a leendő tulajdonos feladata, a szükséges földhivatali-, közmű-, és útkezelői nyilatkozatok rendelkezésre állnak.
A kialakult telkekre egyenként 2 lakóegység építhető.
DÍJMENTES PÉNZÜGYI TANÁCSADÁSSAL / CSOK, HITELÜGYINTÉZÉS, stb. /, ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE. AMENNYIBEN GYŐRI, ILL. GYŐR KÖRNYÉKI, ELADÓ VAGY KIADÓ INGATLANA VAN, HÍVJON!


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Győr, Szabadhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5448576


A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 600 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 9 192 Ft, ami a győri átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Várszegi Tamás referens a Rosenbecker Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5448576. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.