star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 613 m²

    alapterület
  • 9

    szoba

Vételár:

215 millió Ft

Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 613 m² alapterület
  • 9 szoba

  • Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 613m²


Ár:

215 000 000 Ft

Szobák száma
9
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Luxus családi ház Győrben nagy telekkel, medencével.
Győr Kisbácsa városrészében eladásra kínálok egy exclusive családi házat. A jól benapozott ház barátságos hangulatú.
A csendes, nyugodt helyen lévő családi házas övezetben épült házat a tulajdonos nagy gondossággal építette 2004-ben. Majd néhány éve a házban jelentős felújításokat végeztek.
A tervezés és kivitelezés során nagy hangsúly fordítottak a minőségre. A belváros közelsége miatt kedvező az elhelyezkedés.
A ház három szintből áll. Minden szint egyedi funkciót képvisel. Az alsó szinten szauna, konditerem a kikapcsolódást szolgálja. A garázs három gépkocsi elhelyezésére alkalmas.
Az első lakószinten tágas konyha, étkező, nappali, szoba , fürdő és egy vendégszoba , hozzá tartozó fürdővel. Az impozáns lépcső és a nagy belmagasság igazán egyedivé teszi a házat. A nagy méretű terasz és a hozzá tartozó medence segít a fárasztó napok utáni kikapcsolódásban.
A második lakószinten található hálószobák, fürdők és dolgozószoba, vendégszoba és a fürdőszobák. A hatalmas teraszról csodás kilátás nyílik a szépen gondozott 1060 m2-es medencés, automata öntözőrendszerrel ellátott kertre.
A telek szélességének köszönhetően igazán tágas kert a kikapcsoódást szolgálja. A telek adottsága miatt egy külön építesi telek igény szerint akár értékesíthető.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen nyugodtan!


Elhelyezkedés

Győr, Kisbácsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6286152


Álomház Ingatlaniroda

Álomház Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Álomház Ingatlaniroda

Álomház Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6286152

Álomház Ingatlaniroda

Álomház Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Álomház Ingatlaniroda

Álomház Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, kisbácsai családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 613 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 215 millió Ft, négyzetméter ára 350 734 Ft, ami a győri átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Álomház Ingatlaniroda referens az Álomház Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6286152. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Kisbácsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.