star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 180m²


Ár:

69 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:


Masszív Ház, Nappali három szoba!

Győr – Moson – Sopron – Megye, Győr, városközponttól nyolc percre, Kisbácsa városrészben, tégla falazatú, jól megépített, kétlakásos társasház egyik ikerháza eladó! A lakóház építési éve 1986, 494 nm saroktelken helyezkedik el, ikresített beépítésű, de teljesen elkülönítve szomszédjától. Az élhető lakóház gondos alaprajzi elrendezésének, jó fekvésének köszönhetően, tágas, világos, beragyogja a napfény. A ház első szintjének fénypontja a 32 nm, -es nappali, amihez 18 nm fedett terasz kapcsolódik. Ezen a szinten konyha, étkező, kamra fürdőszoba van. Az emeleten három tágas szoba, fürdőszoba kapott helyet. A cserépfödémes lakóház részben alápincézett, ahol kazánház, tárolók és garázs van elektromos kapubejáróval. A házban két féle fűtésrendszer működik, vegyes tüzelésű és gázkazán, radiátoros hőleadókkal. A füvesített udvaron melléképületek és fúrt kút található. Az ingatlan helye, adottságai miatt családoknak, befektetőknek ajánlott! Hívjon a részletekért!

Ingyenes, gyorsított hitelügyintézést nyújtok Tisztelt Ügyfeleim számára!


Elhelyezkedés

Győr, Kisbácsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6304021


+36 70

Ingatlannet kód: NET6304021


Az általad megtekintett eladó Győr, kisbácsai ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m². Az ikerház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 388 333 Ft, ami a győri átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Völcsey Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6304021. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Kisbácsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.