star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Magyarváros

  • 285 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

87 millió Ft

Eladó ház Gyula, Magyarváros

  • 285 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Magyarváros

  • 285m²


Ár:

87 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

5 db aparmann és vendéglátó közel 300 m2-en a belvárosban!

Eladásra kínálom Gyula füdrővárosának szívében, a magyarvárosi részen, a Várfürdőtől és a belvárostól mindössze 5 perc sétával megközelíthető 70-es években épült és 2020 évben teljes felújításon átesett tégla falazatú apartman hálózatot, amelyhez egy vendéglátó egység és egy kozmetikai szalon is tartozik. Az ingatlanban jelenleg 5 db teljesen külön álló saját fürdőszobával, WC-el kialakított apartman található, de egy kis átalakítással még legalább 3 db apartmant lehet kialakítani. Az ingatlanban találhatunk egy nagyon szép állapotú vendéglátó egységet, melyhez egy konyha és raktárhelyiségek tartoznak. Az épület felújítása során új villamoshálózatot, szigetelést és szintén új nemesvakolatot kapott. Az ingatlanhoz tartozik az utcán kialakított 5 db. ingyenes parkolóhely, valamint egy saját parkoló, ahol további 3 járműnek van lehetőssége kényelmesen leparkolni.

Az ingatlan lakóterülete: 285 m2.
Fedett terasz területe: 12 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 2 előszoba, 1 vendéglátó egység, 1 üzemi konyha, 10 szoba, 5 fürdőszoba, 3 raktárhelység, 1 konyha és 1 kozmetikai szalon.

Az épület klimatizált, a fűtésről gáz-cirkós fűtéskazán és lapradiátorok gondoskodnak.

Amennyiben ez a tökéletes helyen lévő, praktikus elosztású, teljesen felújított, akár többrétű vállalkozás céljára is alkalmas 5 aparmanból álló és 10 szobás ingatlan akár teljes felszereltséggel felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a +36 70 / 457-4392 telefonszámon. alacsony fenntartás, berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Magyarváros, Gyula Magyarváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5704535


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5704535

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, magyarvárosi (Gyula Magyarváros) családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 285 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 305 263 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5704535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Magyarváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.