star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula

  • 172 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 410 m²

    telek

Vételár:

54 millió Ft

Eladó ház Gyula

  • 172 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 410 m² telek

  • Eladó ház Gyula

  • 172m²


Ár:

54 000 000 Ft

Építés éve
2006
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
olaj
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Igényes családi ház plusz 3 db. apartman!

Gyula városában, csendes, nyugodt utcában találkozhatunk ezzel a színpompás apartmannal, amely a Várfürdő vonzáskörzetében épült, a fürdőtől 10 perces sétával megközelíthető.
Az ingatlan főbb jellemzői:
- Az apartman családi ház felépítésével indult, majd a mai arculata folyamatos bővítések, építkezések folyamán alakult ki.
- A főépület hangulatát a csodálatos nappali teszi varázslatossá, a különleges megoldású mennyezetével összhangban.
- A konyha egy légtérben található a nappalival, de mégis elválasztva, amely egy figyelmet megragadó tálaló pultnak köszönhető.
- Tovább haladva, egy kellemes összhatású közlekedőből léphetünk a külön ajtókkal ellátott szobákba, fürdőszobába, wc-be.
- A főépületet elhagyva, a zöld színeiben pompázó parkosított udvart tekinthetjük meg, amelynek a fő része az apartmanok előtt lévő terasz, amely a nyári esti beszélgetések és kikapcsolódások helyszíne lehet.
- Három külön álló apartmanban szállhatnak meg a vendégek, amelyek teljes felszereltséggel bírnak, így konyha, fürdőszoba, Tv és Wifi használat.
- A befüvesített udvaron a gyermekek számára kialakítottak egy kis játszóteret. A felnőtteket fedett, udvari grillező várja, valamint egy elkerített pihenő kert, ahol bográcsozni is lehet.
- A telek hátsó részében egy elkerített, gazdálkodásra alkalmas földterület található, amelyben korábban fenyőfákat telepítettek eladásra. Ez a telek, akár építési telekként is nagyon jól funkcionálna megosztás után.
- A szobák laminált parkettákat, a többi helyiségek járólapot kaptak.
- A főépületben padló és falfűtés, az apartmanokban padlófűtés biztosítja a meleget, amelyet egy BAXI típusú gázkazán termel.
- A vendégek és az ott lakók nyugalmát az egész telken kialakított mozgásérzékelő rendszer biztosítja.
- A tulajdonosok csere lehetőségében is gondolkoznak kisebb családi házra, értékegyeztetéssel

Az ingatlan elosztása:
Fő épület: 1 db. nappali, 2 db. szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, Wc.
3 db. apartman: mindhárom külön-külön: 1 db. szoba, konyha, fürdőszoba.

Összes lakható terület: 172 m2.
Telek mérete: 1410 m2.

Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltöző családoknak, mivel a külön lakhatás teljesen megoldott lehet mindenki számára, valamint vállalkozó szellemű egyéneknek szintén, akik az apartman kiadások által nyújtott lehetőséget szeretnék kihasználni.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy bármilyen kérdése van, illetve szeretné az ingatlant személyesen megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Szentléleki Tamás 06 / 70 457-4392 berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, falfűtés, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Gyula Újvári


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5877787


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5877787

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyulai (Gyula Újvári) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 172 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 410 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa olaj. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 313 953 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5877787. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.